VOOR DE VERKOOP EN LEVERING VAN ONZE AFDRUKKEN OP CANVAS GELDEN DE VOLGENDE VOORWAARDEN:

 

1. AFDRUKKEN OP CANVAS:
Onze digitale kunst wordt afgedrukt op hoogwaardig canvas en wordt zonder lijst geleverd. De canvas (het doek) wordt met de hand gespannen op een houten frame van 2 of 4,5 cm dik.
De canvas wordt bedrukt met professionele inkt waarbij de kleurechtheid door de fabrikant wordt gegarandeerd tot 75 jaar. Canvas heeft een duidelijke structuur. Hierdoor kan de kleur en detaillering van de afbeelding iets afwijken van de getoonde afbeeldingen op onze website. 

 

2. BETALEN/FACTUUR.
Voor het betalen van de afdrukken kan de klant kiezen uit de volgende mogelijkheden: iDeal (NL), Bancontact (BE), Giropay (DE) of Credit Card. 
De betaling vindt vooraf plaats. Na het voltooien van de betaling ontvangt de klant per email de bevestiging van de bestelling + factuur en wordt de opdracht in behandeling genomen.

 

3. VERZENDEN & RETOUR ZENDEN.
Alle afdrukken worden op bestelling door een gespecialiseerde drukkerij vervaardigd en verstuurd. Ze worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd. 
De klant ontvangt een track code waarmee de verzending van de bestelling kan worden gevolgd. Zodra de bezorgdienst via de track code aangeeft dat de bestelling is afgeleverd, beschouwen wij deze als voltooid.

Indien het vervaardigen/versturen van de bestelling langer duurt dan 3 tot 5 werkdagen, zal de klant hierover tijdig per email worden geïnformeerd.

Indien de afdruk niet voldoet aan de verwachtingen van de klant kan deze binnen 7 dagen na ontvangst, onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggezonden. Het bedrag voor de retourzending is voor kosten van de klant. De aankoopsom zal binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending worden teruggeboekt naar de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Indien de klant de afdruk beschadigd heeft ontvangen zullen wij vanzelfsprekend de aankoopsom terugbetalen of een nieuwe afdruk opsturen. Hiervoor dient de klant foto's naar ons te mailen waarop de schade duidelijk zichtbaar is.

 

4. GARANTIE.
Wij geven twee jaar garantie op de afdruk op canvas. Volgens de fabrikant van de inkt waarmee de afdrukken worden vervaardigd, kan een afdruk tot wel 75 jaar kleurecht blijven. De afdruk mag echter niet in vol zonlicht hangen. Wij staan niet garant voor invloeden zoals: water/vocht; hoge-/lage temperatuur; brand- of rookschade; of beschadiging veroorzaakt door de klant zelf of derden.

 

5. PRIJZEN/VERZENDKOSTEN.
De prijzen zoals getoond op onze website zijn inclusief 21% B.T.W..

Voor het verzenden van afdrukken worden voor Nederland en België geen verzendkosten in rekening gebracht. Wij verzenden ook afdrukken naar Duitsland (+ € 6,95) en Frankrijk (+ € 9,95). Naar andere landen verzenden wij momenteel geen afdrukken.

 

6. FOUTEN.
Wij doen onze uiterste best om afbeeldingen, teksten, maten en prijzen correct weer te geven. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat er fouten worden gemaakt of dat door een systeemfout/-storing onjuiste foto's, teksten, maten en prijzen worden weergegeven. Wij zijn in zo'n situatie niet verplicht om artikelen te leveren zoals ze dan op de site staan weergegeven.

 

7. COPYRIGHT.
De door de klant ontvangen afdruk of de foto's zoals getoond op onze website mogen op geen enkele manier worden gekopiëerd of gereproduceerd.

 

8. PRIVACY.
De gegevens van de klant zoals die aan ons worden verstrekt zullen door ons uitsluitend worden gebruikt voor eigen administratieve doeleinden en zullen niet worden doorgegeven aan derden. Onze provider "JOUWWEB" doet er alles aan om de gegevens van onze klanten te beschermen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten gemaakt door onze provider.

 

INSCHRIJVING KAMER VAN KOOPHANDEL: JO ENGELEN VORMGEVING EN FOTOGRAFIE Nr. 14060734

B.T.W. NUMMER: NL 001 492 316 B43